Festival 39 graden zit er op!

Festival 39 graden zit er op!

Na 4 maanden keihard werken kan ik met een voldane glimlach terug kijken op de 2017-editie van Festival 39 graden 2017. Het was even ‘beulen’: ik had zelf had de griep te pakken en mijn lieve team-leden liepen ook een beetje op hun laatste tandvlees. Maar dankzij de team-effort en heel veel geweldige vrijwilligers hebben we het gered!

 

Ik ben heel trots op Britt, Jan, Tom en Sanne, de jongeren die zich vanuit hun passie voor theater volledig hebben gegeven om dit festival zelf (in hun vrije tijd) te organiseren. In oktober kwam ik als ad interim projectleider bij hun groep. Mijn opdracht was om hen al coachend te begeleiden naar een succesvol festival. Er lag ontzettend veel werk en het overzicht was zoek. Allemaal hebben ze zich keihard ingezet om alles te regelen: deelnemers, theater-bezoeken, vrijwilligers, marketing-acties, professionale coaches, een 48-uurs-project, een cultuurnacht-preview, etcetera.

 

Het was heel leuk om ze te zien groeien in hun rol en langzaam maar zeker -ook dankzij de bijdrage van de ingevlogen productieleider Jim en super-stagiaire Roos- vanuit de stress-modus in de creëer-modus te zien gaan.

Festival 39 graden is een uniek festival dankzij de inzet van deze jongeren en alle bevlogen deelnemers. Hopelijk kan het festival zich volgend jaar nog meer doorontwikkelen!