Cultuurnacht in Podium Bloos

Cultuurnacht in Podium Bloos

Het avontuur lonkte tijdens de Cultuurnacht 2017 in Breda. Kinderen namen hun ouders mee op pad in het duistere donker tijdens de Kindercultuurnacht en andere bezoekers dompelden zich onder in al het moois dat Breda te bieden heeft.

 

Ik mocht in Podium Bloos achter de schermen de Kindercultuurnacht aansturen en het Bloos Programma presenteren.

Met een prachtige, speciaal gemaakte burgemeester-ketting werd Kim van Bragt uit groep 7 van de John F Kennedy school door Burgemeester Depla gekroond tot nieuwe Kindercultuurnacht-burgemeester. Een hele eer!

 

Daarna konden alle kinderen genieten van Michel Deprez (een getalenteerd circustalent), CTRL-F en Molman van Schippers & van Gucht. De kinderen vonden het heel leuk om zelf vragen te stellen aan de artiesten. Mooi om te zien hoe de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen voor zoveel interactie zorgt.